Seorang perempuan yang masih bujang dan bekerjaya bertanya kepada seorang wanita, ibu kepada dua orang anak, “Apa yang penat sangat menyusu badan?”. Wanita tersebut menjawab, “penat wei…tak tahu macam mana nak terangkan.” Perempuan bujang sambil merasa bingung berkata, ” Biasa je, menyusu jelakan…Wanita tadi tersenyum sambil berkata, “it’s all about nutrition, time and be patient, you need to deals with that…lain2 baca buku la, tgk aku slim melim sbb menyusu badanla…Perempuan bujang tadi dengan riak wajah yang agak kagum dengan kerampingan wanita tadi terus berkata, “okla, aku pun nak menyusukan anak lepas kahwin, dapat anak…yang penting hot lagi biarpun dah beranak pinak. Wanita itu menjawab sambil tersenyum, “mampu? good2”

Advertisements