Ibu yang menyusukan bayinya

July 2, 2011

Seorang perempuan yang masih bujang dan bekerjaya bertanya kepada seorang wanita, ibu kepada dua orang anak, “Apa yang penat sangat menyusu badan?”. Wanita tersebut menjawab, “penat wei…tak tahu macam mana nak terangkan.” Perempuan bujang sambil merasa bingung berkata, ” Biasa je, menyusu jelakan…Wanita tadi tersenyum sambil berkata, “it’s all about nutrition, time and be patient, you need to deals with that…lain2 baca buku la, tgk aku slim melim sbb menyusu badanla…Perempuan bujang tadi dengan riak wajah yang agak kagum dengan kerampingan wanita tadi terus berkata, “okla, aku pun nak menyusukan anak lepas kahwin, dapat anak…yang penting hot lagi biarpun dah beranak pinak. Wanita itu menjawab sambil tersenyum, “mampu? good2”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: